Още милиони са на път да влязат в касата на Лудогорец. Според информации от Израел, местният гранд Макаби (Хайфа) иска да привлече в редовете си Мавис Чибота.

Твърди се, че израелският шампион е готов да плати 800 000 евро. Разградчани обаче държат да получат 1,2 милиона или около 2,4 милиона лева.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Мениджърът на футболиста Дуду Дахан се е заел да "изглади пречките", за да може да се стигне до трансфер на играча. Българският шампион вече се подсили по крилата през тази зима с привличането на Рик и Спас Делев. Заради това е много вероятно да се стигне до трансфер на Чибота.

Самият футболист има желание да се завърне в местното първенство. Той бе привлечен от Лудогорец от местен тим - от Бней Йехуда преди старта на сезон 2019/20. През есента Чибота участва в 16 шампионатни мача, в които вкара 3 гола. Той не е със статут на твърд титуляр при разградчани.

Както БЛИЦ СПОРТ първи информира, "орлите" вече направиха една солидна продажба през последната седмица. Вратарят Кристиян Кахлина беше трансфериран в американския ФК Шарлът срещу 1,25 милиона долара.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022