Лудогорец ще внесе днес жалба в БфС срещу съдийството на мача с Литекс (2:4). Шампионите имат сериозни претенции към отсъжданията на Ивайло Стоянов. Те са породени най-вече от факта, че реферът не отсъди дузпа за игра с ръка на Страхил Попов, при което бекът трябваше да бъде отстранен с директен червен картон. Освен това шампионите са описали в жалбата си до БфС още няколко ситуации от срещата, в които се смятат за ощетени.

„Пускаме жалба срещу Ивайло Стоянов в БфС. Имаме претенции относно ръководенето на мача и не става въпрос само за дузпата. Имаше и други неща, които са упоменати в жалбата", обясни Ангел Петричев пред „Тема Спорт”.

„Ние не търсим вината за загубата от Литекс само в съдията. Ще коригираме и нашите грешки, но няма как да сме доволни от съдийството. Показателно за работата му е поведението на публиката. За първи път, откакто сме в елита, феновете реагират така. Това говори дали реферът се е справил. Но щом част от привържениците го изчакаха след мача, за да го освиркат, вие сами може да прецените”, допълни изпълнителният директор на шампионите.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ