В Лудогорец са впрегнали всички сили и са измислили схема как да защитят шампионската си титла. От Разград коментираха за БЛИЦ, че Кирил Домусчиев щял да раздава пачки наляво и надясно само и само отборът му да побеждава наред. Все по-усилено се говори, че съдиите ще удрят още по-сериозно рамо на Лудогорец. Освен това Домусчиев и компания щели щедро да възнаграждават не само реферите, а и клубовете, които с лекота ще им предоставят трите точки.

Селекцията на Ивайло Петев зимува на върха в "А" група с 38 точки, на 1 пред основния конкурент "Левски". Както е известно, Лудогорец рано-рано се сбогува с Купата на България, която също спечели през миналия сезон и заради това напролет в Разград са решени на всичко, за да защитят шампионската си титла.

Говори се, че за календарната 2012 година богаташът Кирил Домусчиев е хвърлил над 100 хиляди лева, за да осигури съдийския комфорт на отбора си. Освен с парични премии, реферите били обгрижвани и получавали доста съблазнителни бонуси. Става дума за обикновени вечери след мач, разпускане в ресторанти, нощни клубове и дори до наемане на момичета за добро настроение. Не е тайна, че съдиите не пропускат купона след дадена среща. След издънката на Стефан Спасов-Пастата, който беше заснет да си хортува с хората от Лудогорец, БФС забрани официално подобни изяви. Но... от футболната ни централа не обясниха как ще бъдат спрени подобни практики. На въпросите, ако това се повтори, всички вдигаха рамене и обясняваха: “Разчитаме на съдийския морал.”

Да, но богати президенти като Кирил Домусчиев са готови на всичко само и само да видят отбора си на върха, независимо с какви средства.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ