Президентът на Лудогорец Александър Александров отвърна на спортния директор на „Левски” Георги Иванов-Гонзо, който обвини разградчани в сценарий след мача между двата тима (1:1). Треньорът на гостите Едуард Ераносян смени младия Керчев още в 7-ата минута. Шефът на „сините” обяви, че е знаел предварително за тази смяна и, че Керчев симулира.

„Георги Иванов създава интриги и нищо повече. Това го прави с цел да отклони вниманието на привържениците на „Левски” от факта, че те нямаха нито едно чисто голово положение. Моето мнение е, че попадението им бе повече плод на късмет и подценяване от наша страна“, коментира Александров пред Спортно шоу „Гонг” по Дарик Радио.

„Учуден съм, че Иванов се прави на детектив, а не си гледа своя отбор и спортно-техническата част. От съблекалнята на Левски също може да излезе информация“, добави президентът на Лудогорец.

„Ние не се занимаваме с къртици, доноси и методи от минали времена. Учудвам се, че Иванов говори за морал и селски постъпки. Цитирам неговото изказване. И ние може да имаме информация специално за него и за някои негови постъпки срещу бивш негов отбор, които трудно бихме ги тълкували като морални. Никога не сме си позволявали да обсъждаме подобни теми. Не искам да коментирам този въпрос. Мисля, че той ме е разбрал.“

„Ние много рядко като клуб коментираме здравословното състояние на нашите футболисти. Имаме пълно доверие на лекарския щаб. Няма как да се рискува здравето на едно наше дете, като се има предвид мнението на лекарския щаб. Не мога да разбера Иванов за какъв страх говори. Това е чиста интрига и отвличане на вниманието. Той се опитва да отклони вниманието от спортно-техническите моменти“, завърши президентът на Лудогорец.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016