ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ненужният в ЦСКА Костадин Стоянов може да започне тренировки с Лудогорец тези дни, научи БЛИЦ. Бранителят няма да остане на “Българска армия” и ще бъде пуснат да си търси друг тим, като договорът му ще бъде разтрогнат. Това означава, че той може да заиграе във всеки друг тим, без да бъде плащана трансферна сума за него.

Близкият приятел на защитника – Иван Стоянов, вече е казал няколко добри думи за него на треньора на Лудогорец Ивайло Петев. Младият наставник няма нищо против да заздрави защитата си с опитен играч като Стоянов, който има мачове и за националния отбор на България. Иван Стоянов пък е бил подкрепен допълнително от другите представители на град Сливен в Лудогорец – халфът Димо Бакалов и помощник треньорът Георги Дерменджиев. Бакалов също игра заедно с Костадин Стоянов в Сливен, докато Дерменджиев е запознат отлично с качествата на защитника на ЦСКА. Той му бе треньор в най-добрите дни на Сливен в “А” група, макар тогава да изпълняваше само представителна роля, докато конците дърпаше Драголюб Симонович – Дуци.

Все още не е ясна последната дума на Кирил Домусчиев относно евентуалното преминаване на Стоянов в Лудогорец. Босът на шампионите не гледа с добро око на бранителя, най-вече заради скандалите, които забърка той в ЦСКА. Домусчиев е притеснен от възможността Стоянов да “взриви” съблекалнята на разградчани.