Лудогорец изненада приятно Левски и обяви, че предоставя още един сектор за феновете на столичани. Така тимът на Станислав Генчев ще се радва на още по-голяма подкрепа от трибуните в срещата в събота (21:15 часа) на "Хювефарма Арена".

Причина за решението на шампионите е огромният интерес към срещата и „взаимното уважение между ръководствата на двата клуба“. 

Лудница преди Лудогорец - Левски

Припомняме, че "сините" изкупиха само за няколко минути пуснатите по-рано днес билети за сектора за гостите. 

Пропуските за сектор "А" ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за привържениците на Левски на стадион „Хювефарма Арена“ четири часа преди началото на двубоя. Цената на пропуските е 15 лева.

Съобщението от Левски:

"Левскари,

Билетите за гостуването на „Лудогорец“ от 5-ия кръг на Първа лига, които бяха пуснати за онлайн продажба са изчерпани.

Поради големия зрителски интерес към срещата и взаимното уважение между ръководствата на двата клуба, ПФК „Лудогорец“ ще отвори за „сините“ привърженици сектор А на стадион „Хювефарма Арена“.

Пропуските ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за „сините“ привърженици на стадион „Хювефарма Арена“ четири часа преди началото на двубоя. Цената на пропуските е 15 лева.

По изискване на организатора на срещата, билетите закупени онлайн трябва да бъдат разпечатани на хартия, за да се улесни влизането през входовете на стадиона в Разград.

ПФК „Левски“ призовава всички свои привърженици, които ще подкрепят любимия отбор в Разград да покажат отново европейско поведение по време на срещата с „Лудогорец“.

Мачът е на 17 август, събота от 21:15 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград".

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025

 

Левскари, Билетите за гостуването на „Лудогорец“ от 5-ия кръг на Първа лига, които бяха пуснати за онлайн продажба...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Четвъртък, 15 август 2024 г.