ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев ще може да разчита на най-новото попълнение Върджил Мисиджан още утре срещу Базел. Това стана ясно, след като ръководството на клуба успя да промени списъка с играчи за плейофния кръг на Шампионската лига с Базел. Треньорският щаб на разградчани вече беше заявил 21 души, които трябваше да се изправят срещу швейцарския първенец в сряда и седмица по-късно в реванша.

След експресния трансфер на Върджил Мисиджан в края на миналата седмица обаче ситуацията в клуба се промени. След добрия дебют на холандеца при победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив) през уикенда от тима взеха решение да включат крилото в групата за сблъсъка с швейцарците. Първият плейоф е утре от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предаван директно по btv.

Стойчо Стоев и щабът му са обсъдили ситуацията и са сметнали, че Върджил Мисиджан може да свърши работа в битките с Базел, независимо, че е само от няколко дни в отбора.

Така от списъка с 21 играчи отпада нападателят Жуниор Кишада, а вместо него се включва Мисиджан, който играе с надпис "Фюра" и номер 93 на гърба. По правило Лудогорец може да направи една промяна 24 часа преди началото на първия мач от даден предварителен кръг на Шампионската лига. По същия начин разградчани се възползваха преди гостуването на Слован, когато Александър Барт се контузи, а вместо него беше включен Димо Бакалов.

Двубоят утре с Базел ще бъде дебют за Върджил Мисиджан в европейските клубни турнири. 20-годишното крило, което дойде преди няколко дни от Вилем II, до този момент не е играл на толкова високо ниво.

Списъкът на Лудогорец за мачовете с Базел:
Вратари: Владислав Стоянов, Иван Чворович, Георги Аргилашки
Защитници: Йордан Минев, Жуниор Кайсара, Витиня, Шоко, Козмин Моци, Теро Мантула, Александър Барт
Полузащитници: Светослав Дяков, Христо Златински, Фабио Ешпиньо, Себастиян Ернандес, Марселиньо, Михаил Александров, Даниел Абало, Върджил Мисиджан
Нападатели: Иван Стоянов, Роман Безяк, Мишел Платини

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ