Лудогорец води сериозна битка за футболист, оценен на 2,5 милиона евро. Това е 24-годишният десен бек Жоао Лукас от Куяба, пише бразилското издание Futebolinterior.com.br.

Бранителият е юноша на Гояс, но дебютира в мъжкия футбол за Бангу през 2019 г. След това е привлечен от Фламенго, а през 2021 г. е даден под наем на Куяба. В началото на тази година „златните рибки“ откупуват изцяло правата му.

За подписа на Жоао Лукас Лудогорец има сериозно конкуренция. Интерес към десния бек проявяват Спортинг (Лисабон) и Фиорентина.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

„Орлите“ имат сериозен коз пред именитите си съперници. В Разград бразилецът със сигурност ще бъде неизменен титуляр, докато португалците и италианците не могат да обещаят подобно нещо на футболиста.

Лудогорец търси качествен играч за дясната зона на защитата си. Бившият национал Сисиньо със сигурност си тръгва през лятото, а неговата съдба най-вероятно ще последва и Жордан Икоко.

Така на тази позиция единствена опция за „орлите“ остава само Жан Карничник. Израелски медии вече писаха, че в плановете на шампионите е младежкият национал на България Йоан Стоянов, който играе за местния Кфар Саба.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022