Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди двата мача на тима му с Лудогорец. Първата среща в Разград е в сряда от 18:30 часа и е от четвъртфиналите за Купата на България. В събота двата тима излизат на същия стадион, но в мач от Първа лига, ще започне в 17:15 часа. 

"Ще играем футбол и ще искаме да победим с футбол. Това са нашите намерения, а тези на противника - не ги знам. Целта ни винаги е да побеждаваме. Нямам притеснения и сме готови за битка и за всякакъв вид провокация. 

Назначението на Николай Йорданов е интересно. Той ни свири един мач, който мисля, че премина нормално. Надявам се утре всичко да се реши чрез футбол", започна Пенев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Лясков е добре, тренира с нас. Жеферсон тренира това, което е пропуснал. Имаме сигурност, тъй като имаме други опции. Искам моите футболисти да играят по различен начин, а дали ще е интересно - ще прецените вие. Виждате, че публиката се връща и подкрепата е голяма", продължи треньорът на ЦСКА.

"И двете срещи са важни.  Лудогорец имат силни страни. Аз не обичам да ги споделям пред вас. Знаем какво ни предстои. Познаваме стила им на игра. Имат нов треньор от кратко време. Има промени, виждат се. Ние се концентрираме изцяло върху това, което трябва да направим. За мен е най-важно ние какво ще направим и как ще го направим, за да постигнем целта си", допълни Пенев.

"В продължение на тези 90 минути трябва да ни интересува само играта на нашия отбор. Без провокации. Това е до интелект и самообладание по време на мача. Това е говорено и работено. Не може да има оправдания на такова ниво. Футболистите трябва да са концентрирани върху задачите си", завърши специалистът.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019