Треньорът на Царско село Любослав Пенев заяви след загубата с 0:2 от Арда, че неговият отбор е излязъл твърде плахо в първата част. Наставникът на столичани отказа да коментира темата "селекция" до след приключването на последния мач за тима през есенния полусезон. 

„Трябваше да започнем, както през второто полувреме. Дадохме инициативата на Арда, те вкараха два гола и после трябваше да догонваме. Играхме силно второто полувреме и страхливо първо. Работим върху завършването на атаките“, започна Любо Пенев след мача.

„Често ни се случва да нямаме точен удар. Липсата на точки може би влияе психологически на момчетата. Трябва да останем позитивни и да работим здраво. Може би влияе серията без победи, но това може да се промени с работа. Имаме последен мач за есента, в който трябва да се опитаме да спечелим, а ако не, то трябва да останем оптимисти за пролетта. Нищо не е приключило. Няма да говоря за селекция. След последния мач ще анализираме и ще коментираме темата, но засега това е съставът, в който разполагам и работя“, добави наставникът на столичния тим.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022