Любослав Пенев е предоставил в понеделник на шефовете си в ЦСКА списък с футболистите, които иска да привлече, разбра БЛИЦ. Треньорът е посочил постовете, на които желае нови попълнения, и е написал няколко имена. Според наша информация четири от тях са на българи, трима играят в родното първенство, а един в момента носи екипа на чуждестранен отбор.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Любо е посочил и име на един чужденец, а останалите иностранци ще бъдат набелязани от хората над него в „червената” йерархия. Пенев ще гледа техни записи и ако ги одобри, скаути на ЦСКА ще  пътуват, за да ги наблюдават на живо.

Наши източници заявиха, че в плановете на „армейците” попадат около 7-8 чужденци, но най-много трима от тях ще бъдат привлечени през лятото. Сред набелязаните българи се очаква двама да облекат червения екип през юли.

Припомняме, че днес на Любо му предстои най-големия тест, откакто се върна на треньорския пост в Борисовата градина. В 18:30 часа ЦСКА излиза срещу Лудогорец в Разград в четвъртфинал за Купата на България. 
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019