Бившият национален селекционер Любослав Пенев е фаворит за поста треньор на Литекс. В момента вървят последни преговори, но те са пред приключване и специалистът ще се завърне в Ловеч, твърди "24 часа". Както е известно, той бе начело на тима през сезон 2010/2011 като дори изведе "оранжевите" до шампионската титла в България.

Според информациите до април ловчанлии ще играят само контролни мачове, като ще се опитат да продадат част от звездите си. След това ще участват в 1/2-финалите за купата на България, като целта е триумф в надпреварата.

В момента се подготвят документите за обжалване на изваждането на отбора от елита пред арбитражния съд по спорта в Лозана.

В събота сутрин Литекс заминава за три седмици в Испания. Пенев ще води "оранжевите" в престижни проверки в Ла Манга и Марбея, с отбори като Рубин (Казан) и Динамо (Киев).

ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НА "А" ГРУПА


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg