Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доволен от играта на момчетата си въпреки загубата от Жилина с 1:3 в първата контрола за “червените” на австрийска земя.

“Това е част от подготовката, още една тренировка, но с мачов ритъм. Момчетата ще бъдат изморени. За резултат няма да говорим, аз търся тук друг резултат - кондиционна подготовка, техническа и тактическа подготовка. Видях приятни неща, но разбира се логично и доста брак, което е нормално. Резултатът остава на едно от последните места. Трябва да играем бърз футбол и да влизаме здраво в единоборствата. Искам играчите да бъдат изморени непрекъснато, има време кога да почиват и да бъдат свежи за официалните мачове”, каза Пенев.

“Рано е за впечатления. За 2 дни тренировки не мога да дам конкретно мнение за новите играчи. Испанците в момента са на проби, без никакъв ангажимент от наша страна. Ако не се харесат, винаги може да прибегнем до услугите на други хора”, допълни треньорът на “армейците”

“Други хора трябва да коментират тази случка. Може би тук малко сме се предоверили на горе долу футболни съветници. Може би те пък не са познавали достатъчно този футболист. Реагираме навреме и в никакъв случай това не трябва да навреди на климата в отбора”, коментира случката с фалшивия френски футболист, който бе няколко дни в лагера на ЦСКА, Любо Пенев.

“Орлин Орлинов утре ще проведе медицински прегледи и след това ще говорим”, завърши специалистът./БЛИЦ