ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Хебър Любослав Пенев коментира загубата с 1:3 от Арда в двубой от 10-ия кръг на Еfbet Лига. Специалистът отправи критики към ВАР и БФС. Пенев изрази мнение, че Хебър е бил ощетен. Той е недоволен и от ранния час на мача днес (15:00 ч.), заради голямата жега в Кърджали.

"Играем добър футбол, представяме се достойно. Поредна загуба, четвърта в случая. Вече коментирахме първите две. ВАР ни открадна 4 точки. ВАР е помощник на главния съдия. Това е минало. Да, загубихме днес. Многото необясними индивидуални грешки засенчиха нашата игра", коментира Пенев. 

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Който не е на терена, той не греши, без значение дали е малък, или голям. Ще продължавам по същия начин. Трябва да се фокусираме, за да намалим фаталните грешки, които водят до гол във вратата ни", подчерта той. 

"Създаваме положения и имаме подходящите футболисти, за да отбележим гол. Има и друг фактор, който повлия на двата отбора да направим още по-добър мач. Лятото не е свършило, мачът се игра в 15:00 часа на 35 градуса. Не е нормално това. Прекалено топло е за хората, които гледат футбола, какво остава за момчетата на терена. В 15 часа и на 35 градуса - не е професионално. Защо беше това изискване да има осветление по стадионите", недоволен е Пенев.

"Излизаме сериозно и срещу Ботев (Враца). Искаме да играем добре, да бележим голове и да печелим точки", добави треньорът на Хебър относно предстоящoто в сряда домакинство на врачани. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!