Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира домакинското равенство 2:2 с Левски в мач от 16 кръг на efbet Лигата. Той изрази съжаление, че тимът му не е спечелил, въпреки че в един момент беше с двама човека повече на терена. Пенев обаче отчете, че второто попадение на „сините“ е дошло след положение на засада.

"Анализи няма да правя. Ще кажа само, че изиграхме приличен мач. Първите 15-20 минути отборът беше леко отпуснат, допуснахме грешки, но пък след това пропуснахме да поведем с 2:0. Бяхме първо с един, а после и с двама играчи повече, но не успяхме да спечелим. Има си причина, но приемаме равенството. Редно беше да победим, но вторият гол за Левски беше от засада. Много съдийски грешки се допускат напоследък, не само в нашите мачове“, заяви Пенев

„Доволен съм, че атакуваме, създаваме положения, но трябва и да вкарваме още повече. Остава още един мач, след това ще направим оценка на сезона. Не мога да кажа нищо за мача с Берое. Може да ме гледа някой от съперника", допълни треньорът на Царско село.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството