ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев направи интересен коментар по темата с петимата наказани български футболни съдии. Той призна, че не е запознат с това кои рефери са със спрени права, но изрази опасение, че може да не са наказани всички, които трябвало да понесат последствия.

"Решението на Михайлов за наказанието на петима съдии не съм го чел. И да коментирам какво ще се промени. Компетентен съм по доста въпроси, но какво от това? Никога не съм мълчал. Има какво да се коментира, има какво да се каже. Ще прочета кой е наказан, но може да има бушони, които са изгорели, а да не са наказани тези, които е трябвало да понесат последствия", каза Пенев на традиционния си брифинг преди мача с Пирин Благоевград.

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Треньорът на "червените" направи лаконичен анализ и на загубата на Лудогорец от Рома с 1:3 в Лига Европа снощи. 

"Гледах мача, защото Лудогорец е по-следващият ни съперник в първенството. В Рим се срещнаха два силни отбора, от които единият победи".

По отношение на утрешния мач с Пирин, Пенев каза: "Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци, но мен ме интересува моят отбор. Целта ни е победа във всеки мач, такава ще бъде настройката и за утрешния мач. Всички в отбора са здрави и на разположение, имаме още една тренировка и очакваме мача", каза Пенев.

Той не е забелязал транспаранта, издигнат от феновете на ЦСКА 1948 по време на мача с Левски, заради който клубът понесе наказание от 2000 лева.

"Нашата публика не е многобройна и сигурно бие на очи в сравнение с другите. Не съм забелязал плаката, който нашите фенове са издигнали", каза Пенев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК