Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешния мач на тима си срещу ЦСКА от осмия кръг на efbet Лигата. 55-годишният специалист обяви, че провокациите към него и клуба, в който работи, идват от един човек и неговото обкръжение. Според Ел Голеадор това се дължи на злоба, завист и неблагодарност.

“Скромно, последователно, методично. Това е формулата за първото място в класирането. Момчетата имат самочувствие, играят и заслужават да са на тази позиция. Но това е временно класиране. Предстои много, много работа”, каза Пенев.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

“Ще има футболен заряд и конкуренция. И двата отбора, най-вероятно, ще се стремят да спечелят 3 точки. Ние сме силни и ще търсим победата. Не е изключено да има провокации. Те идват от един човек и неговото обкръжение. Нищо повече. Ясен и точен отговор. Чета, прехвърлям неща, обаждат ми се, споделят. Това, което чета, не ме изненадва. Идва от един човек и обкръжението му. Типично за много българи - злоба, завист, неблагодарност. Това виждам аз“, допълни треньорът на ЦСКА 1948.

„Не искам да коментирам нито едно ръководство на друг клуб. Не е моя работа и територия. Споделям неща, които аз контролирам, тренирам. Интересува ме футболната част и как ние ще играем. За нас няма лесни мачове - трудни съперници, идват от евросцената. Всеки отбор залага на своите силни качества. Нямам никакви притеснения относно отговорността на футболистите. Изключително съм спокоен и ще проведем мача както искаме. Трябва да играем на върха на възможностите си, както във всеки един мач. Поддържаме добра линия, изиграхме добри срещи, но в тях имахме и спадове, които ще бъдат коригирани“, коментира специалистът.

 „Селекцията не приключва с привличането на Радослав Кирилов, фокусирани сме и върху други футболисти. Дано се случат нещата до последния ден на летния трансферен прозорец. Има голяма вероятност Кирилов да играе в предстоящия мач, даже знам от коя минута, но няма да ви кажа“, призна треньорът на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК