ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев бе ядосан след загубата с 0:2 от Ботев (Пловдив) в Коматево и посочи две основни причини за нея. Тя бе втора за тима от началото на сезона.

„Основните причини за загубата са две – създавайки толкова положения, е редно да вкараме и трябва да сме по-концентрирани. Когато топката е в наше владение, не трябва никакво подценяване. Няма значение на какво отдавам, че не сме вкарали. Важното е, че не вкарахме, това е темата. Дали съм прав или не, познавам отборите добре, както казах и на пресконференцията, Ботев трябва да е по-нагоре в класирането", заяви Любо Пенев след мача.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Аз анализирам съперниците, но съм по-концентриран върху нашия отбор. Две-три основни неща, които трябва да бъдат променени. С много труд и работа ще се получи. Исках да изиграем по-рентабилно мача. Не трябва да има сърдити, определям групата, определям състава от 23 души. Допуснахме грешки, случва се. Надявам се фаталните грешки да ги изчистим. Имам уверението, че Сердюк ще играе следващата седмица“, добави наставникът на гостите в тази среща.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК