Един от големите любимци на публиката на Левски Дарко Тасевски отново ще играе по българските терени. Както вече стана ясно, 34-годишният полузащитник ще облече екипа на Славия. БЛИЦ СПОРТ научи, че Тасевски се е споразумял с боса на "белите" Венци Стефанов... в Тайланд. Договорът на халфа се очаква да бъде за година и половина. Тасевски ще се присъедини към лагера на Славия в Турция. "Белите" летят утре за Анталия. 

Докато плажувал на райското място, Стефанов провел разговори с бившата звезда на Левски. Още щом узнал, че Тасевски е останал без отбор след раздялата с тайландския му клуб Кон Каен, босът на Славия се свързал с него, за да му отправи предложението. 

Полузащитникът не мислил дълго и отговорил с "да", навивайки се да облече белия екип. Самият Тасевски сподели наскоро, че желае да завърши кариерата си в България. През последните няколко години той игра в Тайланд, живеейки в Банкок със съпругата си Ромина и трите им прекрасни деца. Сега семейството възнамерява да се установи в София. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Именно Тасевски е анонсираният от треньора на Славия Златомир Загорчич заместник на Галин Иванов. Асът на "белите" е пред раздяла с клуба, а очакванията са да заиграе в чужбина.

Припомняме, че Тасевски носи екипа на Левски от 2007 до 2012 година. Той е един от последните играчи, вдигали шампионската купа със синия екип. През лятото на 2012-а македонецът беше продаден в Израел - Ирони Кирят Шмона, а от 2014-а до тази зима се подвизаваше по терените в Тайланд.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019