ЦСКА преди часове официално обяви назначението на Саша Илич. "Червените" съобщиха и имената на хората от щаба на сръбския специалист - Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович, но без да предоставят подробности за тях. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Проверка на БЛИЦ установи, че Обрадович не за първи ще работи в България, а още по-любопитното е, че вече е бил в ЦСКА. В началото на 2013 година роденият в Белград кондиционен треньор е назначен на "Армията", а само месец след това е изгонен заедно с другите асистенти на Йешич - Сърджан Текияшки и Раде Зелад. Оказва се, че те не притежават нужния лиценз и треньорската комисия на БФС не ги допусна да участват в мачовете. По-късно Обрадович разрешава проблема и през 2014-а става асистент на Йешич и в Литекс. 

Обявеният по-рано днес за един от помощниците на Саша Илич е работил в много клубове в различни държави - Обилич, Ал Итихад, Вождовац, Макаби (Тел Авив) и др. 

Роденият на 21 август 1972 г. Дарко Обрадович е асистирал на Саша Илич и в последния му отбор - Чукарички. 

Друг интересен факт за Обрадович е, че името му фигурираше в дългия списък с имената на кредиторите на ЦСКА покрай сагата около емблемата и активите на клуба. Сърбинът имаше да получава 12 712, 90 лв. Подробности - ТУК.