Обявилият оттеглянето си от ЦСКА Петър Манджуков атакува Стойчо Младенов. "Поредният нулев резултат за ЦСКА", коментира Манджуков за днешната загуба с 0:2 в Коматево.
 
"Ботев" днес удари сериозна плесница на ЦСКА. Има много странни обяснения на Стойчо Младенов за безхаберието, с което играе ЦСКА. Никога не съм поставял въпроса за уволнението на Младенов. Заплащането трябва да бъде според резултатите. Сега очаквам Младенов да каже, че Манджуков е виновен. На Младенов все странични фактори са му виновни - теренът, реферите, само той и футболистите са някакви ангели", критикува бизнесменът при гостуването си в предаването "120 минути" по btv.

"Заплащането в ЦСКА е в пъти по-голямо от Лудогорец. Треньорът на ЦСКА странно казва: играчите, видите ли, не побеждавали, понеже са пренапрегнати от задачите, които са им поставени. Много странни са реакциите му. Не мога да имам нищо общо с такава философия. Нямам правото да обявавам заплати. Това, което знам от г-н Домусчиев, за заплатата на г-н Дерменджиев е, че разликата с тази на Младенов е в пъти по-голяма. Това, което той получава, ако човек е искрен и вижда абсурдните си резултати, би трябвало да задържи взимането на парите. След 40 дни и много скъп лагер в чужбина, не може винаги да казваме, че отборът не е сработен, което е абсурд. Плащаме заплатите на 36 футболисти", завърши Петър Манджуков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015