Стойчо Младенов потвърди, че съществуват разногласия в ръководството. Още през седмицата стана ясно, че част от шефовете са против треньора, който обаче запази поста си. Днес ЦСКА загуби от "Ботев" (Пловдив) с 0:2 и по този начин изостана на три точки от лидера Лудогорец.

"Вярно е, че исках да си тръгна още след мача с Берое. След като има човек от ръководството, който е против мен, аз съм готов да си тръгна. Изявих това желание, не ми се позволи да си тръгна. Това е истината. Щом акционерите са най-важни в момента...", заяви Стойчо Младенов

На въпрос, дали е имало натиск от страна на феновете върху футболистите, Младенов отговори: "Нека феновете ги оставим настрани. Поклон за това, което правят в последните две години. Но всеки има глава на раменете. Трета поредна загуба - е голям срам за ЦСКА. Това е клуб, който е...хората живеят с успехите и неуспехите на клуба. Хората преживяват много драматично загубите.

Стойчо Младенов допълни и за обстановката в съблекалнята: "Ако трябва да се сбият, да се сдавят малко. Проблемът е, че няма проблеми между играчите. Прекалено са приятелски настроени. Виждам едно примирение, това трябва да се промени."

"Натиск? Всеки е бил под такъв, не съм единственият, и Димитър Пенев беше подложен на такъв. Нормално е, когато има успех, треньорът да опира пешкира. Имам много врагове. Винаги, когато съм бил в ЦСКА, напрежението е било огромно. Какъв ли не ме изкараха - комисионер, ревльо, некадърник, вкараха цялата фамилия, че работи в клуба. Това е всеки път, когато вляза в ЦСКА. Едни и същи хора го правят, пресоляват манджата и хората им вярват", завърши Младенов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015