Няколко български клуба са предложили договор на Станислав Манолев, но той няма да играе в „А” група. Това сподели националът ни, който днес замина за Анталия. Там на 7 февруари България ще изиграе контролна среща с Румъния.

„Не се замислям за български клубове, имам договор с Динамо Москва. Играх няколко мача с Пирин, тъй като трябваше да поддържам форма. Имам предложения от български отбори, но не мисля, че има вероятност да играя в България. Чакам оферти от Русия, има вариант от Динамо да ме преотстъпят”, сподели Манолев.

„Все още не мога да усетя различна обстановка. Има доста млади момчета и тепърва ще видим как ще се чувстваме. Не съм работим с новия треньор. Мисля, че е много добър треньор, виждате и резултатите му в Кипър и Лудогорец. Надявам се да наложи един хубав стил и на България”, коментира халфът.

„Относно бъдещето ми имам още година и половина договор с Динамо Москва. До края на февруари, ако не си намеря отбор, продължавам с тях. В момента отивам в Турция само и единствено да говоря с Петев”, завърши Манолев.