Георги Манолев е новият президент на втородивизионния Вихрен (Сандански). Отборът вече е в Западната “Б” група след като получи лиценза на Малеш (Микрево). Обединеният клуб се мести в Сандански, а днес се проведе Общо събрание. На сбирката в Микрево присъстваха спортно-техническото ръководство, начело с досегашния президент Валентин Чиликов и футболистите на Малеш. Чиликов направи отчет за досегашната дейност на клуба и веднага след това подаде оставка от заеманата длъжност президент на клуба. Неговото място зае председателят на Вихрен Георги Манолев.

За членове на УС бяха избрани Андон Червенков (бизнесмен), Юли Ефендийски (шеф на Асет Интернешънъл Банк), Кирил Орманлиев (досегашен спортно-технически директор на Малеш), Костадин Юруков (бивш футболист на Малеш, играл за последно в Гърция).

Старши треньор на обединения вече отбор ще бъде досегашният наставник на Малеш Пламен Мицански. Негов помощник ще бъде Георги Жежев.

Мицански проведе първа тренировка на спортния комплекс в Сандански. Най-късно до вечерта ще се уточни с кои отбори ще се играят контролни срещи до старта на пролетния дял от първенството.

„Започваме с наличните футболисти от Малеш. Ще привлечем и най-доброто от Вихрен Сандански. С ръководството на клуба ще изградим план за успешно представяне на отбора през пролетния дял от първенството, за да може отново да се заговори с добро за футбола в Сандански. Нашата цел до края на първенството е да останем спокойно в Западната Б група и да добием право за участие в единната Б група от новото първенство 2012/2013 година“, заяви Мицански./БЛИЦ