Станислав Манолев отново сгафи, след като не се яви на тренироката на ПСВ Айндховен в понеделник. Незнайно защо бившият играч на Литекс счел, че не е нужно да бъде в Холандия и удължи на своя глава престоя си в България, което никак не се харесало на треньора му Фред Рутен.

Манолев все още е у нас, след като напусна със скандал лагера на националите. Бранителят си събра багажа, тъй като селекционерът Лотар Матеус го остави извън групата за евроквалификацията с Англия, загубена с 0:3. Германският спец дори не вкючи Манолев в групата за днешното гостуване на Швейцария. Футболистът се обиди и заяви, че повече няма да играе за България, докато Матеус е начело на отбора. Сега обаче бившият състезател на Литекс промени решението си и сподели, че очаква да продължи да получава повиквателни за националния отбор.

Странно защо обаче Манолев още не се е прибрал в Холандия и вчера не е тренирал с ПСВ Айндховен, който се подготвя за предстоящия мач с ВВВ Венло идната събота. Играчът е основна част от състава на Фред Рутен, но все още не се навива да поднови договора си. Сегашният му контракт е до лятото на 2012 година. Манолев вече отхвърли две предложения за удължаването на контракта си с "филипсите". Очаква се сега на играча да бъде наложена глоба заради неявяването му на тренировката. По всяка вероятност Манолев ще се завърне днес в Холандия и ще се присъедини към отбора си, след като вече не е част от националния тим на България.