Помощник треньорът на “Левски” Мариян Христов е заплашвал вратарят на Славия Георги Петков с убийство. Това твърди президентът на “белите” Венцеслав Стефанов. Вчера двата тима завършиха 1:1 в мач от последния кръг на “А” група, а благодарение на отличните намеси на бившия вратар на “Левски”, тимът се размина с титлата.

“Грозно постъпиха от “Левски”. Още на терена, веднага след края на мача, Мариян Христов започна да крещи по Жоро Петков, че щял да го довърши, че бил мъртвец, че свършил за футбола. Лумпениадата в “Левски” е голяма! Как може такова нещо?", каза Стефанов пред “Спортлайн”.

Още вчера босът на Славия заяви, че феновете на “Левски” са отправили смъртни заплахи към вратаря и треньора на “белите” Вили Вуцов. От днес двата се движат с охрана, която е наета от ръководството на Славия.

"Лично наредих да има охрана за Петков и Вили Вуцов. Единият е с три деца, другият с малко дете, няма как да не се притесняваме. Какво искат от тях? Жоро бил играл за “Левски”, трябвало да им пусне гол. Простотии! Двамата не са роби на “Левски”. Батков да излезе и да каже какво е това нещо. Но не излиза, скри се", допълни босът на Славия.