Балкан (Ботевград) постигна поредна победа в четвърта дивизия. Тимът надви като домакин на стадион "Христо Ботев" Рилец (Говедарци) с 4:0. Първи мач за "зелените" от Ботевград записа бившият таран на Славия, Левски, Литекс и Амкар (Перм) Мартин Кушев. Нападателят наниза хеттрик в 5-ата, 11-ата и 49-ата минути. Автор на четвъртото попадение стана традиционният голмайстор на Балкан от началото на сезона Ивайло Златев - Терминатора.

Следващият мач на Балкан (Ботевград) е на 18 ноември (сряда) от 14:00 часа срещу Септември (София). Това е поредният мач за Купата на Аматьорската лига, като в предишните два кръга Балкан отстрани играещите в Югозападната "В" група Сливнишки герой и Чепинец (Велинград).

"Много съм доволен от момчетата. Благодаря им, че в пореден мач подходиха сериозно и се раздадоха. Мартин Кушев няма нужда от коментар, самото му присъствие на терена е достатъчно, за да повиши класата на Балкан. Абсолютно всички, които играха заслужават само добри оценки", заяви пред БЛИЦ треньорът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски.