Българският национал Мартин Петров демонстрира отлично настроение на занимаване за Уелс, където в петък от 21:30 часа селекцията на Лотар Матеус гостува в третия си мач от евроквалификациите. До момента България записа две загуби - 0:4 от Англия и 0:1 от Черна гора, след които Станимир Стоилов подаде оставка и мястото му зае германеца.

"Надявам се да сме весели и след мача с Уелс. Ако мислехме, че не можем да ги бием, изобщо нямаше да се качваме в самолета. Победата е напълно постижима", сподели Марто на аерогара "София".

"Проблемите с контузени футболисти са факт, но така има място в титулярния състав за талантите на България. Дано младоците покажат срещу Уелс, че имат някакви качества", коментира още крилото на Болтън.

"Все още не сме разучили обстойно отбора на Уелс, но имаме още два дни, в които да го направим. Повече наблягаме на нашата игра и така трябва да бъде. Важното е ние да си вършим работата, а не да гледаме другите", каза още Мартин Петров. 

На запитване дали националите ще вземат извънредни премии при успех в Кардиф Петров отговори: "Какви премии, като имаме нула точки. Нека победим, пък после ще мислим за тези неща." /БЛИЦ