Футболистите на ЦСКА заслужено се веселиха до ранни зори, след като снощи победиха с 1:0 Славия и спечелиха Купата на България.

Празненствата започнаха още на терена на Националния стадион "Васил Левски", после продължиха в съблекалнята, а малко преди полунощ бе даден старт на същинския купон. Той бе в столичен чалга клуб.

"Червените", начело с президента Димитър Борисов и спортно-техническия директор Емил Костадинов, се забавляваха до ранни зори. Бяха вдигнати десетки тостове в чест на победата.

Капитанът Тодор Янчев, който е известен режимлия, бе в центъра на купона, а Купата се вдигаше победоносно от всичките му съотборници.

Вратарят Иван Караджов получи специални поздрави от титулярния страж на националния отбор Николай Михайлов, който също бе в чалготеката. Към веселбата се присъедини и бившият защитник на ЦСКА Иван Иванов. Около 1 часа пристигна и Лотар Матеус. Националният селекционер поздрави ръководството и играчите на "червените" за успеха.

Именитият германец бе придружаван от най-новата си половинка - Йоана Тучинска. Полският модел му прави компания и на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" по време на финала.

"Армейците" купонясваха с над 400 абитуриенти. Възпитаниците на Френската гимназия не пропуснаха шанса да поздравят своите любимци за триумфа.

Своите музикални поздрави цяла нощ отправяше и фолкпевицата Мария.

3_2.jpg
4_2.jpg
5_1.jpg
11.jpg
9.jpg
8_2.jpg
2_1.jpg