Черно море отпътува за Стара Загора с група от 19 футболисти. Утре от 20:00 часа селекцията на Александър Станков гостува на Берое в мач от 1-ия кръг на "А" група.

"Моряците" проведоха едно занимание на стадион "Тича" сутринта, след което в отлично настроение и очаквания за успешен старт на сезона играчите се качиха в клубния автобус. Както вече стана ясно, Станков няма да може да разчита на наказаните Димо Атанасов, Георги Китанов и нападателя Бакари. В групата попадна Михаил Венков, който бе под въпрос до последно, както и двама юноши.

Липсва обаче новото попадение Матиас Курьор, който все още няма права за "А" група. На "Тича" се надяваха жълтата карта на крилото да пристигне вчера, но това така и не се случи.

Утре сутринта Станков предвижда лека тренировка преди двубоя с Берое.

Варненци ще се радват на солидна подкрепа от своите фенове под Аязмото, като се очаква около стотина запалянковци да подкрепят отбора срещу състава на домакините.

Групата на Черно море: Илия Николов, Християн Христов, Сашко Александров, Мишо Венков, Кирил Котев, Живко Атанасов, Слави Сталев, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Даниел Георгиев, Тодор Паланков, Стенио дос Сантос, Бекир Расим, Симеон Райков, Иван Коконов, Георги Божилов, Живко Петков, Александър Йовчев, Мирослав Манолов

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите