БЛИЦ разкри, че шефът на школата на ЦСКА Георги Георгиев лъже за сексскандала. Гецата уволни треньора на юношите (набор 1995) Светлин Мирчев, тъй като наставникът си искал секс от две майки на негови играчи.

По-рано БЛИЦ ви информира за жената от ромски произход - Теодора, която обвини Мирчев, че си поискал от нея, за да включва сина й в титулярния състав.

"Въпросната жена дойде при мен и Джони Велинов. Оплака ни се пред 100 човека, че от нея е искан секс. После даде касетата, където трябва. Аз какво мога да направя, освен да уволня треньора. Това е втори случай само за месец, откакто Мирчев се върна на работа. Преди това и друга жена ми се оплака от същото. Каза, че ходил при нея в книжарницата, където работи. След това ни се оплака въпросната втора жена. Дойде със съпруга си при мен, плачеше от възмущение. С Георги Велинов отначало не искахме да повярваме", заявява днес пред медиите Георги Георгиев.

БЛИЦ успя да открие въпросната майка, която работи в столична книжарница. Рени Панайотова категорично отрече да е заявявала пред Георги Георгиев и Георги Велинов, че Мирчев я е изнудвал за секс.

Треньорът искал да се срещне с майката или бащата на таланта Марио Панайотов, за да им съобщи, че е по-добре момчето да премине в Академик, тъй като не е за ЦСКА.

"Ходих няколко пъти до стадиона. Чаках Мирчев, но не успяхме да се засечем. Нямах много време, трябваше да отивам на работа. Заради това го поканих, когато може, да дойде в книжарницата и да разговаряме. Пихме по един сок и говорихме за Марио. Най-много 10 минути да е продължила срещата ни. Треньорът Светлин Мирчев не ми е искал секс", заяви Рени Панайотова пред БЛИЦ.

БЛИЦ разполага със запис с цялото изявление на майката на юношата на ЦСКА.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ