Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира последните новини около клуба. Според него не е редно хора, които не са в управлението, да коментират дълговете.

"Разбрах за срещата между старата и новата власт. От това, което гледам, хората са сериозни и искат да донесат на ЦСКА положителни неща. Дали обаче ще успеят, вече е друг въпрос. Дълговете на ЦСКА няма как да станат за две години 60 милиона лева. Това са пълни глупости.

Тези думи идват от устата на един неграмотен човек. Несериозно е да се говори за такива цифри. ЦСКА може да стане шампион и без новото ръководство. Единственото, което трябва да се направи, е шефовете да не се бъркат в работата на Стойчо Младенов. Както и да се знае кой за какво отговаря в клуба. При такъв вариант ще се оправим. Но ако си останем в сегашното положение, е просто немислимо да се говори за цели.

Чух за интервюто на португалския мениджър, който напада Стойчо. По принцип да се взимат комисионни са нормални неща. Навсякъде има. Въпросът е какво качество се получава срещу тези суми. Играчите, които водиш, трябва да са класни и да ти вършат работа. А е твърде спорно да кажем, че тези, които бяха доведени, имат нужния потенциал. Нормално е да искам да взема пари за играч, който виждам, че блести и ще ми върши работа. Практиката е такава", обясни Майкъла пред "Тема Спорт".