Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев даде обширно интервю за "Дарик" радио, в което говори за проблемите на "Армията". Майкъла заяви, че се плаща на журналисти, за да пишат срещу клуба и да развалят атмосферата в отбора.

"Пише се така за ЦСКА, защото искат да държат отбора в конфликтна ситуация по всички параметри. Вече са засегнати много бизнес интереси, затова много хора плащат на различни сайтове, телевизии и ваши колеги, за да маскарят ЦСКА. Както казва премиерът Бойко Борисов - опитват се да маскарят всеки, който иска да прави нещо добро и ново", заяви Георги Илиев.

По-рано днес ви информирахме, че група привърженици на ЦСКА проявяват интерес към акциите на клуба, след като собственикът Димитър Борисов обяви преди дни, че е готов да го продаде за 2 милиона лева. Майкъла коментира по следния начин: „Това е нещо несериозно. Когато искаш да купиш нещо, превеждаш парите по банковата сметка, договори, адвокати. Мислиш ли, че нормален бизнесмен ще носи в чанта 2 милиона лева.“

„Мисля, че проблемите идват от това, че беше спряно кранчето. 11 милиона да ги разпределяш за една година, е доста сериозна сума за България. Мисля, че оттам идват нещата. Поне от четири месеца няма никакви проблеми. Досега нямаме разрешение за строеж на стадионите, затова не ги завършваме. Чакаме разрешение от главния архитект на София. За да построиш един стадион има 16 папки, на които трябва да получиш отговор „Да“. Около 90 процента стадионът ще бъде готов за пролетния дял. Резервен вариант винаги има да играем на „Васил Левски“ първия мач. Времето също е пречка. Мисля, че до 10 дни „Българска армия“ ще е готов, но аз нямам разрешително за строеж“, заяви Майкъла.

„В провинцията всички лицензи се вземат от комисия от 4 човека, а в София трябват комисия от 28 човека да приемат. Не може във Враца, Монтана, Локомотив (Пловдив), "Ботев"... да получават, а ЦСКА не. ЦСКА е на светлинни години пред всички тези клубове. Условията и параметрите са едни и същи, но не можем“, коментира още Георги Илиев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ