Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкьла захапа ръководството на Лудогорец. Повод за гнева му стана желанието на разградчани да има допингконтрол след утрешния мач между двата тима.

“Крайно непрофесионално и аматьорско е клуб да иска допингконтрол след мач. Това се прави само от федерациите. Ако те решат, могат да отидат даже и без предупреждение и да кажат, ще проверим и двата отбора. Но съперникът ти да иска, някак си е крайно непрофесионално и не бива да се случва. Но нека си искат. Нас повече ни вълнува как ще се представят футболистите на ЦСКА в този мач”, изригна Илиев пред “Тема Спорт”

Той за пореден път призова играчите на ЦСКА да се стегнат и да покажат, за какво са взети в клуба.

“Това е техният мач, не е мач за клуба. От тяхното представяне зависи дали имат място в тима и дали ще оправдаят заплатите си, които взимат. И да не победим, какво от това. Приоритетите ни сега не са титла у купа. Искаме да си оправим базата, това е преди всичко. Да оправим проблемите в школата. Това е важното сега. Разбира се, всеки мач ще играем за победа. Това е ЦСКА”, продължи още Илиев.

Според него обаче въпреки победата в Разград “армейците” не са фаворит в сблъсъка.

“Колкото до реванша с Лудогорец, нека всички да са наясно, че те са фаворитът. Имат много добри играчи, стабилни финанси, организация, шампиони са, носители на Купата и Суперкупата. Така че не бива да се заблуждаваме, че ще победим ей така", завърши Илиев.

ВИЖТЕ СЕНЗАЦИОННАТА НОВИНА ЗА СТОЙЧО МЛАДЕНОВ - ТУК!