Левски очевидно ще има доста големи проблеми след раздялата си с Петър Хубчев. Както БЛИЦ вече разкри, той настоява да получи огромна неустойка, тъй като има договор до следващото лято. Претенциите на Хубчев са да вземе 360 хиляди лева. Най-четената агенция информира вчера, че заплатата му на "Герена" била 50 000 лева!

На този етап Хубчев е твърд в позицията си и дори е обявил, че е готов да даде Левски на ФИФА, само и само да си вземе парите, информират колегите от "Меридиан Мач". Наставникът не се трогва от факта, че клубът е в сериозна финансова криза. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Сензационно разкритие в БЛИЦ! Хубчев напуснал с огромен скандал заради нереалната му заплата, Сираков бесен

Това обаче не е всичко. Оказва се, че същите претенции имат и помощниците на Хубчев - Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. Те също искат да получат пълните заплати до края на контрактите си, за да разтрогнат предсрочно. Всеки от тях получава по 10 хиляди лева на месец, което оформя общата сума от още 360 хиляди лева. Нещо повече, Георги Донков е подписал със "сините" с германския си паспорт, което няма да позволи на Левски да прекрати взаимоотношенията си с бившия нападател според българското законодателство. Подобен е случаят и с Петър Хубчев. 

По непотвърдени данни и Апкарян и Амбарцумян са прибегнали до този трик, за да си гарантират максимално обезщетение при предсрочно прекратяване. Първият има немски паспорт, а вторият - арменски.

Така, въпреки че Левски претърпя провал след провал под ръководството на Хубчев и неговите асистенти, клубът най-вероятно ще бъде съден във ФИФА за общо 720 хиляди лева от тях.

Припомняме, че БЛИЦ първи информира за решението на "сините" да махнат треньора и за назначението на Георги Тодоров като временен наставник.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020