Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Алжирският национал Райс Мболи е започнал преговори за нов договор с ЦСКА. Това обяви мениджърът на вратаря Мирчо Димитров, който допълни че клиентът му иска да остане на “Българска Армия” минимум още един сезон. Така Димитров отрече появилите се спекулации, че Мболи иска да напусне “армейците”.

"Не знам защо се вдугна такъв шум около Мболи. След като играе в ЦСКА, ако клубът прояви интерес да го задържи, нормално е да изслушаме тяхното предложение. Все още не е ясно дали "червените" ще станат шампиони. Ако станат, съм убеден, че ще искат да го задържат в състава си и през следващия сезон. Това е въпрос, който трябва да се обсъди между два клуба (б.а. - ЦСКА и Криля Советов) и футболиста", заяви Димитров пред "Тема Спорт".

"Към Мболи има интерес от три страни, но не искам да споменавам кои са те. Пред вас ще разкрия, че четири клуба се интересуват от него. Но това е нещо напълно нормално. Идват скаути на други отбори, гледат го, но докато няма официално писмо към Криля Советов, то всичко това са само празни приказки. Преди мача с Левски разговарях с Райс. Той ми каза, че ако от ЦСКА го поканят да остане, е готов да седнем да преговаряме", допълни агентът на вратаря.