Нашумелият футболен съдия Богомил Маринов дебютира като рефер в проявите на Българска Лига Футзал. Той заедно с друг бивш елитен съдия - Стоян Алексиев, ръководиха срещите от Шампионска Лига на България по минифутбол през изминалия уикенд, информираха организаторите за БЛИЦ.

Право да участват в Шампионската лига на БЛФЗ извоюваха отборите на Бригада (София), Хюлет-Пакард (София), Хъшове (София), Железник (Стара Загора), Балкантурист (Бургас) и Байкал (Кърджали).

Системата на провеждане на турнира е мачове всеки срещу всеки на разменено гостуване, като в края на лятото ще бъде определен победителят, който ще представлява България в Шампионска Лига на Европа по минифутбол

"Много съм радостен, че ме приеха в Лигата. С Пламен Божидаров и Стоян Алексиев работим отлично. Може да ръководя аматьорски мачове, но те са истински и в много от тях интригата е жестока. Обичам съдийството и с голямо желание ръководя срещите от шампионатите по минифутбол", коментира Богомил Маринов, който заедно с колегите си от БЛФЗ се включиха в инициативата по подкрепа на Стилиян Петров.

Мечката и останалите рефери ръководят двубоите със специални тениски с надпис: "Стенли, и аз съм с теб".

3_13.jpg