Президентът на БФС Борислав Михайлов посъветва журналистите да се обърнат към Лотар Матеус и той да отговори кои футболисти са пиянствали в Беларус след загубата с 0:1 в контролата, играна в Минск.

"Матеус знае кои хора са били, той да каже. Той ги е предупредил да не излизат навън. Там обаче има заведение и вътре в хотела. Подробности не знам. Каквото каже треньорът, това ще бъде. Той им е шеф, той прави селекцията, той вика играчите. Ще разберем дали има наказани по повиквателните за мача срещу Англия", коментира Михайлов.

"В националния отбор се канят най-добрите играчи. Без да обиждам някого, но това са най-класните ни футболисти в момента", каза босът на футболната ни централа след срещата му с представителите на клубовете от "А" група за договора по разпределението на парите от телевизионните права.

"Левски" и ЦСКА ще подпишат с особено мнение. Клубовете гласуваха, след което подписаха договора. Очаквам до една седмица да бъде платен първия транш. Нормално е отборите да искат повече пари, но никой не ги дава", добави Михайлов.