Президентът на БФС Борислав Михайлов явно продължава да е оптимист, че България може да се пребори за второто място в нашата Група 8, което ще ни класира на бараж за световното първенство в ЮАР следващото лято.

На заминаване за Кипър Боби заяви, че Черна гора е сериозен отбор и може да победи Ейре в последната си среща на 14 октомври, което ще е от полза за "трикольорите". Михайлов очаква две победи от последните две срещи на селекцията на Станимир Стоилов. "Трикольорите" гостуват на Кипър утре от 20:00 часа на стадион "Антонис Пападопулос" в Ларнака.

"Миналите квалификации Кипър направиха доста добри мачове. Тежко се играе там, а и времето е топло. Ако искаме да се класираме, трябва да побеждаваме поне такива отбори като Кипър. Черна гора е нов отбор и нова федерация, сега пишат своята история. Те играят за победа във всеки мач и се представят на ниво. Мисля, че при всички положения черногорците ще скочат на Ейре и ще гонят трите точки", надява се Михайлов.

"Очаквам да завършим с две победи, като междувременно чакаме и резултатите от другите мачове. Нека първо ние да си свършим работата, след това ще гледаме другите срещи", каза още президенът на БФС на аерогара "София".

"Надявам се момчетата да осъзнават важността на този мач. Новите в отбора все пак играят в ЦСКА, а вече имат и мачове в Лига Европа. Едно е да си част от ЦСКА, друго е от Сливен. Надявам се да нямат проблеми с националния отбор. С мотивацията сме много добре и това не трябва да се коментира", завърши Михайлов. /БЛИЦ