Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Президентът на БФС Борислав Михайлов демонстрира отлично настроение при завръщането от Австрия, където снощи националите паднаха с 0:2 от Турция в контрола. Преди това пък "трикольорите" победиха изненадващо Холандия с 2:1 насред Амстердам. Михайлов постави висока оценка за представянето на селекцията на Любо Пенев. Шефът на БФС обаче предупреди, че победата над Холандия не бива да буди някакъв "прекален оптимизъм".

"От първия мач всички предполагам сте доволни. Отборът върви нагоре. Млади момчета, с нов треньор, заедно вървят нагоре. Доволен съм от старанието, дисциплината, мотивацията", заяви Михайлов на аерогара "София".

"Не можем да бием всеки мач. Според мен отборът върви нагоре, не трябва да сме максималисти. Ние бием Холандия, наистина, но все пак това е приятелски мач, после падаме от Турция. Да не сме прекалени оптимисти, и да продължаваме да работим по този начин", предупреди шефът на БФС.

"Има треньор на отбора, четирима помощници, щаб от 25 футболисти. Аз нямам нищо общо с резултатите. Имам общо с това да направя тези мачове. И аз ги правя, както виждате - играем с Холандия, Турция, Унгария, а не с Лихтенщайн и Андора", изтъкна бившият вратар.

"Ще играем с Кипър на 15 август, и живот и здраве започваме успешно квалификациите с Италия", каза Михайлов.

Относно проблемите около Литекс, той коментира: "Не съм запознат. От 10 дни не съм в България. Не мога да коментирам, защото не съм бил тук. Ако един отбор от "А" група не вземе лиценз, ще се съберем отново и ще коментираме. Утре е последният ден, ако има такива отбори, да отидат на Апелативна комисия."