Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Ръководството на ЦСКА все още не е подало жалба срещу наказанието си да не могат да картотекират новите попълнения до края на летния трансферен прозорец, призна Борислав Михайлов. Президентът на БФС е разпоредил на Антон Попов да има готовност за свикване на апелативна комисия, която да разгледа евентуална жалба на ЦСКА преди крайния срок 31 август, но до момента такава липсва.

Боби Михайлов заяви, че след 31 август ЦСКА има право да картотекира само тези играчи, които идват в клуба със свободен трансфер. Президентът на БФС обясни, че всички играчи, за които е платена трансферна сума, няма как да играят в “А” група за ЦСКА, защото дори трансферът да бъде признат след 31 август, то срокът за картотекиране в елита ще е минал.

„От 1 септември клубовете могат да картотекират само футболисти със свободен трансфер. Срокът за картотекиране за играчите, които идват с трансферна сума, е 31 август и няма как новите да се картотекират. Мишел Платини е с трансферна сума. Те могат да платят парите за Мишел Платини, но не могат да го картотекират”, каза Боби Михайлов.

Шефът на футбола отвърна на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, който обяви, че от БФС умишлено са изтеглили 4-ия кръг от “А” група за преди 1 септември.

“Четвъртият кръг е изтеглен за преди септември по искане на националния селекционер Любослав Пенев, за да има повече време за подготовка на националите преди началото на квалификациите за Мондиал ‘2014 в Бразилия”, заяви Михайлов.