Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Парагвайският национал Маркос Риверос по всяка вероятност ще се размине с ЦСКА. Причината за това е наложената забрана от БФС за картотекиране на нови играчи в "червения" клуб. От централата стигнаха до това решение, след като Черноморец подаде жалба за неправомерно преминаване на мадагаскарския футболист Абел Анисе при "армейците".

Фактът, че Риверос не идва като свободен агент, допълнително затруднява преминаването му на "Армията". Според правилника след 31 август (б.р. - тогава затваря трансферният прозорец в Европа) единствено свободни агенти могат да получат права да играя. Такива са дошлите от Локомотив (Пловдив) - Михаил Венков, Илиас Кириакидис, Юнес Бенжалюн, Джереми Родригес, Сержиньо и Тасио, които разтрогнаха договорите си с "черно-белите", преди да парафират с ЦСКА. Не така стоят нещата обаче със завърналия се от Динамо (Букурещ) Мишел Платини. Той бе част от бартерна сделка, в която бе включен и халфът Борис Галчев.

"Изчакваме за Риверос, защото трябва да сме сигурни, че ако ЦСКА го привлече, той ще може да бъде картотекиран", коментира пред "Тема спорт" мениджърът Николай Ишков.