Един от основните акционери в ЦСКА Милко Георгиев коментира назначението на Любослав Пенев. Легендарният нападател ще изведе отбора за първа тренировка в сряда, когато се очаква да даде и пресконференция.

"Аз и Ивайло помолихме Любо в този тежък момент да дойде и да помогне до края на сезона. Идеята беше Любо да помогне. Както винаги, той е изключителен мъжкар. За мен това е любов, да дойдеш в този момент и да работиш без пари. Да, потвърждавам, че ще работи без пари. Едно може да сте сигурни, ние Любо и екипът му, както смятам, че Галин, досега не сме ги излъгали нищо. На Любо сме казали какво може да очаква от нас двамата с Ивайло. Знаем неговите изисквания, след като той се е съгласил, мисля, че всичко е окей", заяви Милко Георгиев.

"Какво може да очакваме от Любослав Пенев?! Да побеждава естествено. Искаме пет победи от Любо Пенев. А и той ги иска", допълни акционерът.

"Нашите намерения, визия и програма, ще я обявим официално с целия нов екип, който ще се включи. До тази седмица ще се случи. Феновете бих ги призовал едно - да дойдат и да напълнят стадиона на мача с Лудогорец, така ще помогнат хем на отбора, хем на клуба", завърши шефът в Борисовата градина./БЛИЦ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015