Халфът на „Левски“ Мирослав Иванов коментира равенството 0:0 срещу Локомотив София в 12 кръг на „А“ група.

"Не приемаме добре този резултат. Истината е, че към момента Левски няма изграден стил, лутаме се и трябва работа. Трябва да се работи ежедневно. Всичко друго са празни приказки и никой няма полза от такова нещо. През първото полувреме имахме 3-4 добри положения, но не ги вкарахме и отново се появи напрежение. Докато не дойдат успехите, всички ще се сещат за това, което се случи миналата година", сподели футболистът.

„Имаме желание, но към момента това са ни възможностите. Нямаме изграден стил. Нормално е, когато играем на индивидуални качества, се получава един хаос. Трябва да се работи, за да се изчистят нещата. Вие не ме разбирате, даваме максимума. Няма някой, който да излезе и да се мардосва на терена, защото взима заплата и само си стои. Аз давам сто процента от себе си, а съм убеден, че и 99 процента от момчетата го правят. Това е, разберете го“, заяви Мирослав Иванов.

За предстоящото дерби с ЦСКА, полузащитникът отговори: „Ще работим, за да изглеждаме добре и да излезем и да победим ЦСКА. Но да обещая и след това се получи такъв мач като днешния, ще изглеждам смешно. Няма смисъл от лозунги. Трябва да работим следващите две седмици.“/БЛИЦ