Опитният полузащитник на "Левски" Мирослав Иванов за пореден път си позволи да критикува треньора Антони Здравков. След загубата с 1:2 от Черно море във Варна Шуменския Деко изрази недоумението си защо указанията на наставника са били да се играе с дълги топки.

"Нямам представа защо не се получиха нещата днес. Но определено се играе трудно на този терен, много е тежък, единоборства, битка. Видяхте, вкараха ни гол и спечелиха битката. Тук е така - който първи вкара, той печели. Черно море е добър отбор, какво значи да сме ги подценили? Играха здраво, такъв им е стила. Постарахме се да отговорим на агресията им. Ние също влизахме здраво", каза Мирослав Иванов.

"На такъв терен трудно се играе. Предимно играхме с дълги топки, щом треньорът така е преценил", отправи критиката си към Сухия опитният полузащитник.

"Не ме питайте какво е вътре в клуба, няма какво да ви кажа. Аз съм отскоро в отбора. От 3 месеца съм в "Левски", не знам преди как е бил колектива. Отношенията в съблекалнята са добри", добави Шуменския Деко, който беше заменен още на полувремето на днешния мач, след като Сухия реши да пусне в игра Димитър Макриев в началото на втората част.