Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от постигнатата изразителна победа с 4:0 над Нефтохимик в мача от 5-ия кръг на "А" група.

"Имахме ситуации, за да може резултатът да бъде по-голям. В един такъв труден момент се виждат истинските цесекари. Имаме нужда от обединение, апелирам за това в този труден момент. Без нашите фенове клубът не може да бъде толкова голям“, сподели Младенов след първата победа в новото първенство.

"Работя всеки ден с играчите. Аз открих Долапчиев, той записа минути благодарение на мен, още при предишния ми престой в ЦСКА. При 3:0 по-лесно се лансира юноша. В този момент ние трябва много добре да знаем кога да пуснем даден юноша, за да не убием в него определени качества, които са на психологическа основа. Все повече и повече му даваме шанс, но аз не мога да се оставя някой да ми налага играчите", каза спецът, след като беше попитан дали ще започне да пуска Долапчиев титуляр.

В днешната среща младокът замени Кировски в 76-ата минута, а след само 3 минути на терена се разписа за крайното 4:0.

"Не мога да не бъда доволен от тази победа. Всички знаете, че ние сме отбор на един месец. Знам, че ще имаме трудности. Искам още футболисти да имам, защото шампионатът ще е дълъг, за да можем да издържим. Нормално е, някои от тях да не са във формата, която аз искам. Имаме спешна нужда от футболисти на определени постове. Не може да ги сваляме от самолетите и да правим селекция. Не бива да правим селекцията, както досега. Не бива да прибързваме с оценките. В този най-труден момент си личи кой подкрепя отбора. Имаме нужда от подкрепа. Само така можем да се спасим. Това е формулата. Истински благодаря на феновете за подкрепата. Като говорим за младите – ние имаме четирима младежки национали", добави Младенов.

"Всеки е свободен да си говори каквото си желае, свобода на словото... Трудно може някой да ме притисне и да взема решение, което не е мое. Здраво съм стъпил на земята и знам какво върша", каза още Екзекутора на Ливърпул.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ