Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов похвали футболистите си след победата с 2:0 над Черно море. Легендата специално изтъкна името на Емил Гъргоров, който изигра много силен мач срещу "моряците" и асистира за двете попадения - на Иван Стоянов и Ивайло Чочев. Младенов каза, че преди месеци дори не си е и помислял за класиране в Европа, което към момента е реално постижима цел.

"Емил Гъргоров може да разчупи шаблона, много ценен футболист е. Вижте се, че той прави разликата", започна Младенов след мача от 35-ия кръг.

"Даже не съм си мислил за класиране в Европа, или в седмицата. Знаете къде беше ЦСКА и какво се направи, за да се вдигнем на крака. Играем мач за мач. Момчетата дават всичко от себе си. Опитните футболисти, чужденците и младите направиха нещо доста интересно", коментира спецът.

"Търсим нападатели, ако може без пари. Нека сезонът да свирши. Мартин Камбуров? Нищо не мога да отговоря. Нека да видим каква е нашата финансова стабилност и тогава ще мислим за селекция. Имам работа, която в този момент съчетавам. Имам прекрасен екип в ЦСКА. Нека не коментираме за предложения за работа в чужбина. За Тодор Янчев има място навсякъде в ЦСКА. И за него, и за Вальо Илиев, и за Мартин Петров. Червените сърца изнесоха на гърба си тежките мачове през сезона. Благодарение на тях ЦСКА е на това ниво в момента", каза още Стойчо Младенов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ