Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след контролата срещу Сепахан (3:0), че тимът спешно се нуждае от нови попълнения в офанзивен план. Легендата коментира напускането на Жуниор Мораес, изразявайки опасения, че към момента "армейците" нямат заместник на бразилската звезда. След мача с иранците Младенов не беше никак доволен от представянето на футболистите, каращи проби в тима, въпреки че два от головете бяха дело именно на играчи, пристигнали на тестове - Масимо Кода и Педро Мендеш.

"Все още сме тежки и тромави. Но с времето ще подобряваме скоростта. Надявам се да се получават по-добре нещата. Това, че трите гола бяха вкарани от трима от новите, нищо не ми говори. Гледам играта като цяло. До този момент това, което показват, не е удовлетворително. Ще им дадем шанс и в другия мач, тогава ще вземем решение", коментира Младенов след победата срещу Сепахан.

"Аз съм професионалист, не съм аматьор. Виждам какво представляват футболистите, които са на проби. Те не са за ЦСКА. Знам какво искам, и знам, че в момента не го притежавам. Надявам се в следващите дни или седмица да пристигнат онези офанзивни халфове и нападатели, които на мен ми трябват. ЦСКА трябва да има съвсем друг облик", продължи спецът.

"Това са контроли. За мен резултатите са най-маловажното нещо. Виждам облика на отбора. Не е достатъчен. Търсим освежаване. При наличието на офанзивни хора, които могат да разиграват топката и градят, ще изглеждаме коренно различно. Както и като дойде нападател. Не е приятно, че вече започват контролите и се гради облика на тима, а основните хора ги няма. Но по-добрият вариант е да дойдат по-късно, отколкото никога. Въпросите не трябва да ги задавате към мен обаче. Няма кой да замени на този етап Жуниор Мораес. Но нямам търпението да пристигнат хората, които чакаме", каза още Стойчо Младенов.