Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви на пресконференцията преди мача с Черно море, че много харесва Георги Илиев, който в момента е капитан на "моряците". Преди време двамата работиха заедно на "Армията", но сега ще им се наложи да се изправят един срещу друг. Мачът от 12-ия кръг на "А" група между Черно море и ЦСКА е в събота от 14:30 часа на стадион "Тича" в морската столица.

"Георги Илиев е лидерът на Черно море. Добър футболист, който аз винаги съм харесвал. Той води и контролира играта. Той е баланса в отбора. Ще се опитаме да се справим както с него, така и с всички останали", заяви Младенов.

Легендата коментира и Адалберт Зафиров, който наскоро напусна школата на ЦСКА и стана треньор на Черно море.

"Не може да се каже, че е работил с този отбор, който сега водя. Това ударно звено в атака, което беше в отбора на Милен Радуканов, вече не е в ЦСКА. Адалберт е наш кадър, който се развива добре в последните години и му пожелавам успех, но след нашия мач", каза легендата.

Младенов отправи съвет към юношите на ЦСКА. Спецът заяви, че те трябва да се стараят да дават най-доброто от себе си, защото занапред в клуба ще разчитат много на тях.

"Искам да отправя апел към юношите на клуба. Да се стараят да дават най-доброто от себе си. Ние ги следим. Много малко сме се възползвали от момчета от школата до момента. Политиката, която ще следваме, е да ползваме повече от тях. Нека се възползват от шанса, който ще им дадем занапред", каза още Стойчо Младенов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА