Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази притеснението си, че няма голям избор със състава, с който разполага, като заяви, че трансферната политика в клуба не се води от него, а от други хора. Спецът говори в Словения на пресконференция преди първата среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Мура. Въпреки проблемите Младенов е оптимист и се надява "армейците" да постигнат победа, не само утре, а и след седмица на реванша в София. Мачът в Словения е от 21:00 часа в четвъртък и ще бъде предавана директно по БНТ. Реваншът е след седмица на стадион “Васил Левски”. При успех над словенците “червените” ще играят в следващия кръг на турнира, като мачовете са на 2 и 9 август.

"Това, че съществува несигурност - едни играчи си тръгват, други идват, е политика, която не се води от мен, а от други хора. Аз не правя трансферната политика на ЦСКА. Не ми е много приятно това, което се случва, но няма какво да направя и трябва да работя с това, с което разполагам. Нямам голям избор за състава", заяви Младенов.

"Въпреки че разполагам само с група от 17 човека, мисля, че трябва да се търси победата срещу Мура още тук. Знаем достатъчно много за нашия съперник, макар може би да очаквахме повече да играем с другия противник - Баку. Но сме подготвени, гледали сме и двата мача. Имаме си своите проблеми, не съм сигурен, че сме готови на 100% за старта на сезона, но това е ситуацията", коментира Стойчо Младенов.

"Знаем как да подходим в този мач. Имаме и няколко контузени играчи, които останаха в София, но на този етап не мога да съм сигурен, дали те ще са готови за реванша след седмица”, допълни спецът, визирайки Костадин и Петър Стоянови, както и Николай Дюлгеров.

"Ние сме ЦСКА, справяли сме се и в по-тежки ситуации срещу Байерн, Ливърпул и Нотингам. Затова ще трябва да защитим името си с добра игра утре. Мура е добър отбор с много добра тактическа подготовка. Проблем на Баку си е, че са допуснали подценяване в мачовете си с тях. Ние не трябва да допускаме такова нещо. Нашата задача е да играем добре и да постигнем победа и в двата мача", каза още Младенов.